Toimitusehdot

Toimitus

Kaikki tuotteet ovat noudettavissa ilman lisäkuluja toimipisteestämme Eurasta.
Muualta Suomesta tilattaessa toimitamme tuotteet perille Matkahuollon välityksellä. Tällöin kulut ovat 9€ (sis alv 24%) per rengas.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Checkout Finland Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Checkout Finland Oy näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Checkout Finland Oy:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Checkout Finland Oy, y-tunnus: 2196606-6
Teollisuuskatu 1 B
00510 Helsinki
Puhelin: 010 252010

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin

Tilaus ja maksaminen

Noutaessanne tuotteet voitte suorittaa maksun toimipisteessämme Eurassa.  Maksutapoina käyvät pankkikortti, luottokortti tai Visa Electron. Bussirahdilla toimitettavat tuotteet maksetaan noudon yhteydessä.

Tilaukset seuraavaa kilpailua varten tulee tehdä ennen kilpailun ilmoittautumisajan sulkeutumista. Ilmoittautumisajan sulkeuduttua, tulee renkaalle lisähintaa 37,50.- per rengas.

Reklamaatiot

Mikäli lähettämämme tuote on väärä tai vahingoittunut, otathan välittömästi yhteyttä Rock Racingiin sähköpostitse tai puhelimitse, jotta voimme sopia virheen korvaamisesta.

 

Rock Racing Oy

Rantatie 1196
27820  SÄKYLÄ
0400 533 456
 toimisto@rockracing.fi

 


Toimitusehdot • Rekisteriseloste